‘Ludih’ 169 sekundi talentiranog mladog Dinamovca Lovre Majera, ali i isprika…

Foto: Snimka zaslona

Hrvatski nogometni prvak, Dinamo, uspio je na Maksimiru svladati sjajnim pogotkom Amera Gojaka pobjednika Kupa Hrvatske, Rijeku, i tako osvojiti prvi trofej sezone – Superkup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda od 1:0 zaslužena je, iako je Rijeka u samom finišu imala veliku priliku za izjednačenje, a kako su Modri tada igrali s igračem manje, s obzirom na isključenje ”nasljednika Danija Olma”, Lovre Majera, tko zna kako bi u tom slučaju susret završio.

Jednim dijelom dojam utakmice, koja se može smatrati gledljivom, s obzirom kako se radi o samom početku sezone, ali i s obzirom na ne baš ispunjen Maksimir, pokvarilo je isključenje već spomenutog mladog Majera, koji je ušao u završnici u igru i – izgorio. Naime, nakon samo nekoliko minuta dobio je dva žuta kartona te je morao napustiti teren.

Naime, samo 169 sekundi nakon ulaska u igru sudac je isključio Lovru. Varaždinski sudac Mario Zebec dao je opravdano dva žuta kartona igraču koji je, što se i vidjelo, s velikim žarom i željom ušao u utakmicu, što ga je i koštalo. Mladi nogometaš bez prigovora je napustio teren, očito svjestan što se dogodilo.  No, i to je škola za igrača od kojeg trener Nenad Bjelica u skoroj budućnosti puno očekuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Imao sam veliku želju i dogodilo se to što se dogodilo. Ispričavam se suigračima, treneru i navijačima. Drago mi je što smo uzeli trofej i pobjednički krenuli u sezonu”, nakon utakmice rekao je mladi Lovro Majer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.