(VIDEO) Ludovanje razmažene brazilske zvijezde: Kad se Neymar ruga klubu koji je za njega platio preko 220 milijuna eura

Foto: fah

Kako smo već pisali brazilski nogometaš, Neymar, nije se prije nekoliko dana pojavio na pripremama PSG-a, zbog čega je i novčano kažnjen. No, to razmaženoj brazilskoj zvijezdi nije bilo dosta, naime, na Instagramu je objavio fotografiju u dresu Barcelone i tako poslao poruku kako ga više igranje za klub koji je za njega platio 222 milijuna eura ne zanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako će reagirati PSG, hoće li ga pustiti da se vrati na Camp Nou, teško je reći, no, budući da su u igri veliki novci neće previše imati izbora čelnici PSG-a, malo je vjerojatno da bi na ledu ostavili igrača za kojeg su toliko platili i grdno se pokajali. Vjerojatnije je ipak da će se i Parižani pokušati riješiti Neymara i tako povratiti uloženi novac, a možda i nešto zaraditi. Neymar bi tako ponovno mogao u sjenu Lionela Messija, odakle je ”pobjegao” ljubomoran na status najboljeg igrača svijeta.

Podsjetimo, Neymar u PSG-u ima  plaću od 36 milijuna eura godišnje, no, ni to mi nije dosta. Kako god bilo, Barcelona, ako se i vrati na Camp Nou, je puno drugačiji klub, neće dopustiti ludovanje Brazilca, pa čak i po cijenu milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar se u Barcelonu želi vratiti jer je shvatio neke stvari, shvatio je da će bez obzira na brojna pojačanja PSG teško do europske titule, a on do Zlatne lopte. Barcelona šalje signale da ga želi natrag, iako navijači Barce nisu oduševljeni, dok Neymar koristi svaki trenutak kako bi se narugao klubu koji je u njega uložio bogatstvo. Trenutno se Neymar nalazi u Brazilu, točnije Sao Paolu,  na pitanje novinara koja mu je najdraža pobjeda u karijeri rekao je: “Kada smo razbili PSG 6:1 u Ligi prvaka. Nikada nisam doživio nešto tako nevjerojatno.”

Nakon toga uslijedilo je pitanje koja mu je najdraža uspomena iz svlačionice, i opet je Neymar uputio otrovnu strelicu prema PSG-u:

 “Pa kada smo pobijedili PSG svi smo poludjeli u svlačionici. Bio je to najbolji osjećaj za sve nas.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Neymar o Barceloni govori kao o još uvijek svom klubu, dok potpuno ignorira činjenicu da je ipak službeno član PSG-a. Mogla bi mu se bahatost obiti o glavu.  Sjajan je nogometaš, no, kakav je čovjek veliko je pitanje.

Podsjetimo, Neymar je govorio o utakmici kada je Barcelona nadoknadila 0:4 poraz kod PSG-a iz prve utakmice, Brazilac je postigao dva važna gola, no, također važnu ulogu u velikom Barcinom trijumfu imao je i sudac Deniz Aytekin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.