Ludnica ljetnog prijelaznog roka: Je li Ronaldo još uvijek igrač Juventusa?

Foto: Twitter/Juventus

Prema svemu sudeći ludnica ovogodišnjeg ljetnog prijelaznog roka se nastavlja. Nakon odlaska Lionela Messija iz Barcelone i prelaska u PSG te nakon izglednog transfera Kyliana Mbappea iz PSG-a u Real Madrid nogometni svijet suočen je s još jednom transfer bombom. Naime, Cristiano Ronaldo teško će ostati u Juventusu, poništeni pogodak protiv Udinesea je bilo posljednje što je napravio kao igrač Stare dame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Agent portugalske zvijezde Jorge Mendes cijeli je dan radio kako bi svog klijenta odveo iz Torina te ga usmjerio prema Otoku, točnije prema Pepu Guardioli i Manchester Cityju. Ronaldo, iako, naravno, još uvijek NIJE igrač Cityja nema ništa protiv toga da obuče dres engleskog prvaka. Posljednje vijesti iz Italije govore o totalnom raskolu između Juventusa i Ronalda, smatra se da je 36-godišnji Portugalac bivši igrač Juvea.

Kako smo već spomenuli Ronaldo bi trebao postati novi igrač Manchester Cityja, Mendes je uvjeravao City da pošalje i službenu ponudu za Ronalda, to će se uskoro dogoditi, a transfer neće biti manji od 25 milijuna eura. Stigle su i informacije o mogućoj zamjeni za Ronalda. Koliko-toliko dostojna zamjena detektirana je u Londonu. Tako Tuttomercato navodi da će Juventus sve svoje poljuljane snage usmjeriti prema dovođenju Pierra-Emericka Aubameyanga, napadača Arsenala. Spomenuti igrač je u sjajnoj formi budući da je u srijedu dao tri gola protiv WBA. Spomenuti 32-godišnji napadač, koji je poslije odlaska Ronalda Juventusu neophodan, navodno nema ništa protiv toga da napusti Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.