Luigi Simoni tvrdi: Ivan Perišić i Mauro Icardi odlaze iz Intera!

Foto: fah

Bivši trener talijanskog velikana Intera Luigi Simoni (80) tvrdi kako će hrvatski reprezentativac Ivan Perišić i argentinski napadač Mauro Icardi ovoga ljeta napustiti redove “Nerazzurra”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Momčadi je potrebna harmonija kako bi napravila kvalitetan rezultat,” smatra Simoni.

“Nemoguće je napraviti rezultat kada imate probleme u svlačionici. Današnji igrači prvo misle na sebe, a tek onda na momčad,” dodao je Simoni koji je predvodio Inter do naslova pobjednika Kupa UEFA 1998. godine.

Talijanski mediji u posljednje vrijeme pišu o sukobu između Perišića i Icardija. Dio medija je objavio kako je Icardi sredinom veljače ostao bez kapetanske trake upravo zbog sukoba s hrvatskim igračem. Kako Perišić očito nije bio jedini igrač koji se sukobio s Argentincem, vodstvo kluba je uskoro objavilo kako je Icardi izbačen iz momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinac se prošlog tjedna priključio treninzima milanskog kluba, a u srijedu je nastupio u susretu protiv Genoe i bio jedan od najboljih igrača utakmice. U pobjedi 4-0 upisao je pogodak i asistenciju, a izborio je i kazneni udarac zbog kojeg je Cristian Romero dobio crveni karton.

Na travnjaku se činilo kako su Perišić i Icardi ‘zakopali ratne sjekire’, no Simoni ne misli tako.

“Pretpostavljam da će na kraju sezone i Perišić i Icardi napustiti klub. Nije moguće da u svlačionici imate problem, a da ga klub ne riješi,” smatra Simoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.