Luis Suarez još jednom objasnio razloge odlaska iz Barce i ulogu Koemana u svemu

Foto: fah

Kako smo već pisali nizozemski stručnjak Ronald Koeman svojim dolaskom u Barcelonu na iznenađenje mnogih potjerao je najveće zvijezde spomenutog kluba, Ivana Rakitića, Luisa Suareza…, i to mu se, dakako, obilo o glavu. Naime, navijači katalonskog kluba, posrnulog nogometnog diva koji grca u dugovima, bili su itekako razočarani potezom trenera njihovog kluba. Mnogima su njegovi potezi i danas nejasni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je urugvajski napadač potpisao za Atletico Madrid, klub koji je na njegovim krlima osvojio naslov prvaka Španjolske. Naravno, pokazao je Koemanu koliko je pogriješio. Tako je Suarez nedavno postigao gol protiv Barcelone te ga nije proslavio, no pogledao je u smjeru Ronalda Koeman a te rukom gestikulirao telefonsku slušalici, pokazao je tako da mu je Koeman preko telefona poručio kako je u Barci otpisan.

O tome je Suarez ponovno govorio te je objasnio što se događalo , a otkrio je i što mu je Koeman kazao tijekom telefonskog poziva.

“Krivo mi je zbog načina na koji sam napustio Barcelonu. Radio sam i trenirao naporno svaki dan koji sam proveo u klubu, postao sam treći strijelac Barce upovijesti. Predsjednik ili trener su mi trebali otvoreno reći svoje namjere, a ne da ja sedam dana od medija slušam kako ću napustiti Barcelonu. Nakon svega me nazvao Ronald Koeman i rekao mi: ‘Slušaj, nemam te više u planovima’. To je bilo krajnje neprimjereno”, rekao je Luis Suarez. Međutim, tu nije bio kraj u najmanju ruku nejasnog odnosa Nizozemca prema Suarezu, naime, nekoliko dana nakon toga ponovno ga je nazvao te mu je kazao da računa na njega za susret protiv Villarreala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odlučio sam raskinuti ugovor s Barcelonom jer me više nisu željeli, a i ja sam bio u godinama u kojima bi me malo koji klub želio puno platiti. Sve je bilo spremno za raskid, a onda me Koeman nazvao i rekao mi da će ipak računati na mene za utakmicu s Villarrealom ako predsjednik do sutra ne donese odluku da me ne želi u klubu. Upitao sam ga kako je moguće da sad računa na mene za tu utakmicu, ako nisam u njegovim planovima. On mi je odgovorio: ‘Pa nisi mi u planovima, ali računam.’ To je smiješno”, poručio je urugvajski nogometaš, koji će uskoro proslaviti svoj 35. rođendan. No i dalje je jedan od najboljih napadača španjolske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.