Luis Suarez mora na operaciju koljena: Za napadača Barcelone sezona završena?

Foto: fah

Napadač Barcelone Luis Suarez mora na operaciju koljena i za njega je ova sezona po svemu sudeći završena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suarez će biti podvrgnut operaciji meniskusa koljena desne noge, a operaciju će izvesti dr. Cugat.

“Ishod operacije i procjena koliko će dugo napadač biti izvan stroja bit će objavljeni nakon operacije,” poručili su iz kluba, no teško je vjerovati da će se urugvajski napadač vratiti na teren još ove sezone.

Suarez je ove sezone u 49 nastupa zabio 25 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelonu, koja je osigurala naslov španjolskog prvaka, do kraja sezone očekuju još dvije utakmice u prvenstvu, te finale Kupa.

Ovoga vikenda Barca će na Camp Nou igrati protiv Getafea, a u zadnjem kolu 18. svibnja gostuje kod Eibara. Finale Kupa je na rasporedu 25. svibnja, a Katalonici će odmjeriti snage protiv Valencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.