Luka Cindrić spreman za Španjolsku? ”Dobro sam, bit će OK!”

Foto: fah

Kako smo već pisali pred hrvatskom rukometnom reprezentacijom najveći je izazov na Europskom prvenstvu, utakmica za prvo mjesto u skupini protiv jednog od najvećih favorita – reprezentacije Španjolske. Hrvatska će se od Beča, u kojem je ostvarila, uz pomoć sjajnih navijača, veliku pobjedu protiv Njemačke, koja je donijela polufinale, oprostiti u klasiku sa Španjolcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, nije moglo bez problema, jedan od najboljih hrvatskih rukometaša, Luka Cindrić, propustio je utakmicu protiv Češke zbog ozljede mišića, izbornik Lino Červar odlučio ga je odmoriti za Španjolsku, no, pitanje je hoće li biti spreman i za petak te polufinale.

Luka Cindrić jako dobro poznaje španjolske igrače s obzirom da igra u Kataloniji, u Barceloni, s nekim od reprezentativaca Furije.

S kakvom momčadi Hrvatska ima posla?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”S vrhunskom, to su sve sjajni igrači, taktički su izuzetno kvalitetni. Mogu reći da spadaju u ključne igrače u klubovima u kojima igraju, da su s njima bili na europskom tronu, a da to samo po sebi puno govori”, kazao je Cindrić u razgovoru za Sportske novosti, a na pitanje ”danas igrate protiv ‘svojih’ ” Luka je odgovorio:

”Da, strašni su igrači i jako dobri dečki.”

No, najvažnije je ipak pitanje, kako se osjeća Cindrić, je li spreman za sraz sa Španjolcima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Dobro, puno bolje. Bit će sve OK.”

Kakvu utakmicu možemo očekivati danas u Beču?

”Ja mislim da će nam krenuti 6-0, jer to rade najbolje, tu su najuigraniji. Jako izlaze, imaju zatvaranje pivota, broje korake, tapkanje, sve su to detalji koji su jako važni u njihovoj igri… Svi igraju dobro, čekaju svojih 5 minuta i naprave svoje. Oni su momčad koja nema crne rupe. Zato treba biti koncentriran cijelo vrijeme, bez trunke opuštanja.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bira li Hrvatska protivnika u polufinalu, ili…?

”Ne, još o tome ne razmišljamo, prvo Španjolska”,  zaključio je Cindrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.