Luka Modrić favorit? ‘Ako Griezmann ne osvoji Zlatnu loptu onda ona više nema smisla’

Foto: Twitter

U razgovoru za portal Goal Gabi Fernandez, koji je više od deset godina proveo u svlačionici madridskog Atletica, govorio je između ostaloga i o Luki Modriću te činjenici da je hrvatski reprezentativac jedan od favorita za Zlatnu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje tko bi na kraju godine trebao osvojiti Zlatnu loptu France Footballa Fernandez je bio jasan, odlučio se za francuskog reprezentativca Antoinea Griezmanna.

“Ako mu ove godine ne daju Zlatnu loptu, onda ja ne razumijem ništa! Primjerice, Cannavaro je osvojio Zlatnu loptu jer je osvojio Svjetsko prvenstvo, a nitko nije osvojio toliko kao Griezmann ove godine. Uzeo je SP, Superkup, Europsku ligu, bio najbolji u finalu, osvojio je puno… Ako Griezmann ne osvoji Ballon d’Or, onda ta nagrada nema više smisla”, kazao je Gabi Fernandes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.