Luka Modrić se prisjetio tog 27. kolovoza 2012. i svog početka u Realu: ‘Sedam godina sreće i ponosa u Realovoj obitelji’

Foto: fah

Sedam godina je prošlo… Prije sedam godina kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, postao je igrač najvećeg nogometnog kluba u povijesti, barem kad su europski klubovi u pitanju, Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, hrvatski veznjak je 27. kolovoza 2012. stigao u Madrid iz Tottenhama za 35 milijuna eura. Navijači kraljevskog kluba bili su skeptični, a Marca je pisala da hrvatski nogometaš nije igrač za Real. U međuvremenu Modrić je s Realom više puta pokorio nogometnu Europu, a s reprezentacijom je osvojio i srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji te je proglašen najboljim igračem svijeta.

Bivši nogometaš Dinama je u prvoj sezoni proglašen čak i velikim promašajem, međutim, Luka je bio jači od svega toga, jači od nepravde i na kraju se pokazao kao jedno od najvećih Realovih pojačanja u 21.stoljeću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Vatrenih, Luka Modrić se prisjetio svojih početaka na Santiago Bernabeu:

“Početak nevjerojatnog putovanja u najboljem klubu na svijetu. Sedam godina sreće i ponosa u obitelji Real Madrida”, napisao je Modrić, kojeg se ovog ljeta selilo iz Reala u Inter i Milan, međutim, odlučio je ostati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.