Luka Modrić: Težak početak oporavka, ali svaki dan malo po malo napredujem

Foto: Instagram

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić počeo je vježbati u teretani oporavljajući se nakon operacije lijevog koljena te je rekao kako je početak težak no da se nada brzom povratku na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Još uvijek je rano nakon operacije no svaki dan malo po malo napredujem”, rekao je za televiziju Real Madrida vozeći bicikl u teretani sportskog centra na sjeveru Madrida.

“Teško je sada na početku no potrebno je ovo odraditi dobro. Nadam se da ću se brzo vratiti i biti snažan kao ranije. Ili još snažniji nego prije”, izjavio je 31-godišnji vezni igrač.

Na njegovom koljenu nije bilo zavoja kojeg je pokazao na instagramu nakon operacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić se ozlijedio 18. rujna na utakmici protiv Espanyola nakon starta Papakoluija Diopa. Pauzirao je zatim protiv Villarreala no onda je odigrao po 90 minuta protiv Las Palmasa i Borussije Dortmud.

Liječnici Real Madrida su u nedjelju 1. listopada izveli operacijski zahvat na njegovom lijevom koljenu. Prema procjenama će izbivati s terena minimalno mjesec dana iako bi Real Madrid mogao biti i duže bez njega.

Modrić će propustiti idućih pet utakmica protiv Betisa, varšavske Legije, Athletica, Alavesa i vjerojatno Leganesa, a pitanje je u kakvom će stanju dočekati veliki madridski derbi protiv Atletico Madrida na Vicente Calderonu 19. ili 20. studenoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za hrvatsku reprezentaciju nije nastupio u četvrtak protiv Kosova, a propustit će i nedjeljno gostovanje u Finskoj.

Ovo mu je treća ozbiljnija ozljeda od kada je u kolovozu 2012. došao u Real iz londonskog Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.