Luka Modrić u Milanu? Možda Maldini zna odgovor?

Foto: fah

Sve je manje izvjesno da će kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, karijeru nastaviti u Milanu. Medijske spekulacije koje su krenule prije nekoliko tjedana ipak su se pokazale kao i puno puta prije toga pretjerane, bez obzira što su mediji tvrdili kako je bivši kapetan Vatrenih, Zvonimir Boban, najveći adut Milana u operaciji dovođenja Modrića iz Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener sedmerostrukog prvaka Europe, Milana, Marco Giampaolo, obratio se novinarima uoči puta na predsezonu te je naglasio kako vjeruje da njegov klub radi na tržištu, uskoro bi za Milan trebao potpisati Ismael Bennacer iz Empolija, no, zvučnih imena još uvijek nema, a Milan treba pojačanja ako se napokon želi vratiti u borbu za vrh.

Kad smo kod zvučnih imena jedno od njih je itekako zvučno, kapetan vice prvaka svijeta, Luka Modrić.  No, spomenuli smo, mogućnosti nisu velike.

Što o svemu kaže trener Milana?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pun sam samopouzdanja u rad direktora, imaju kvalitete i kompetencije. Optimalna situacija bila bi kada bi radili s grupom koja je zajedno od početka, ali ne žalim se. Modrić? Morate pitati Maldinija. Što se tiče Bennacera, osvojio je Kup nacija i tome se nema što dodati”, kazao je Giampaolo.

Talijanski mediji posljednjih tjedana pišu i mogućem odlasku Susa iz kuba, trener Milana tvrdi da se radi o bitnom igraču koji bi bio pojačanje svakoj momčadi, no, istovremeno podsjeća da transferi nisu dio njegovog posla.  O tome se ipak u Milanu brinu neki drugi.

“Sretan sam sa Susom, to je igrač koji može napraviti razliku. Razvoj oko transfera je iznad mene i to nije moja odgovornost. Morate razgovarati o tome s Maldinijem, Bobanom i Massarom. Sada imam 22 igrača za trenirati i pokušavam izvući najbolje od njih. Od jutra do noći samo mi je Milan u glavi, trebamo strpljenje i vrijeme, ali vjerujem da možemo sve napraviti”, zaključio je trener Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.