Luka Šebetić: ‘Protiv Španjolske sve je moguće, dat ćemo sve od sebe’

Foto: fah

Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Šebetić kratko je komentirao ipak uspjeh hrvatskog rukometa, plasman među osam najboljih na svijetu nije za podcjenjivanje, iako smo navikli na puno bolje rezultate hrvatske rukometne reprezentacije. Pobjeda protiv Španjolske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva bilo bi iznenađenje, iako ne i senzacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ušli smo u četvrtfinale Svjetskog prvenstva i sretan sam što sam dio ovoga svega. Da nemamo određenu kvaliteti ne bi bili tu gdje jesmo. Očekujem jako dobru utakmicu u kojoj ćemo dati sve od sebe. Momčadi koje su do sada igrale jako lijep rukomet su ispale s Prvenstva tako da je sve moguće. Španjolski sistem i rukomet se igraju dosta po Europi i Ligi prvaka, igra se na pivota dosta. Bit će tvrda utakmica”, poručio je Luka Šebetić.

Plasmanom u četvrtfinale Svjetskog prvenstva Hrvatska je ostvarila minimalni cilj koji je postavio uoči puta u Francusku izbornik Željko Babić. Hrvatska je navodno najviše usredotočena na stvaranje momčadi za iduće Europsko prvenstvo koje će se za godinu dana igrati u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.