Lukaku o transferu u Chelsea: ‘Glava mi je već bila u Londonu’

Foto: Twitter

Sjajni belgijski reprezentativac, Romelu Lukaku, ovog je ljeta napustio Inter s kojim je prošle sezone ovojio naslov prvaka Italije te se skrasio u Engleskoj. Naime, belgijski nogometaš novi je igrač europskog prvaka Chelseaja, a transfer je vrijedan oko 115 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi je to ugovor Lukakua s nekim engleskim klubom, u prvom svom mandatu u Engleskoj se nije naigrao.

“Kad se pružila prilika, rekao sam ljudima iz Intera da želim taj transfer. Znao sam da je ponuda Chleseaja ozbiljna te moje misli više nisu bile s Interom. Tražio sam od trenera Inzaghija da se dogovore, glava mi je već bila u Londonu. Inter me izvukao iz go*ana i jedino bih ga napustio zbog Chelseaja“, rekao je Lukaku u svom stilu.

Podsjetimo, nakon prva tri kola u engleskom prvenstvu Chelsea je na trećem mjestu, belgijski nogometaš već je postigao jedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.