Lukaku otkrio što je bilo presudno da potpiše za Manchester United

Foto: fah

Romelu Lukaku se pridružio Manchester Unitedu iako se stalno očekivalo da će on otići u Chelsea. Sada je otkrio kako ga je Pogba na neki način uvjerio da se priključi crvenim vragovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pričao sam s Paulom stalno, naravno. Zajedno smo bili na odmoru i on me je pitao: ‘Što želiš napraviti?'”. Rekao sam mu da razmišljam o tome da potpišem za United jer je nešto u meni govorilo da je to pravi potez”, kaže.

“Živim u blizini Manchestera, tako da kada sam svaki puta išao prema centru grada, prolazio sam pored Old Trafforda i pitao prijatelje što misle o njemu. Kada se Paul i ja vraćamo s večere, on nas vozi na povratku pored stadiona iako možemo ići i drugim putem,” otkrio je.

No, Mourinho je bio ključan kod cijelog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razgovor s trenerom me najviše uvjerio. Govorio je o planovima i kako želi ponovno izgraditi klub te da želi da ja budem dio toga. Zahvalan sam na prilici,” zaključio je Belgijac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.