Lukaku se oprostio od navijača Intera emotivnim pismom

epa09074032 Inter’s Romelu Lukaku (L) jubilates after scoring his team's first goal during the Italian Serie A soccer match Torino FC vs FC Inter at the Olimpico Grande Torino stadium in Turin, Italy, 14 March 2021. EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Belgijski nogometni reprezentativac Romelu Lukaku i novi član Chelseaja, oproštajnim pismom obratio se navijačima Intera jer neki njegovu odluku o napuštanju kluba nisu najbolje prihvatili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio navijača tražio je od Uprave kluba da ne prihvati Chelseajevu ponudu. Uprava Intera nije uslišila želje navijača, klub je prodao važnu kariku u osvajanju prošlosezonskog naslova prvaka Italije. Lukaku je za 115 milijuna eura postao novi član Chelseaja.

– Dragi navijači Intera, hvala vam što ste me voljeli kao jednog od vas. Hvala vam što smo se moja obitelj i ja zbog vas osjećali kao kod kuće u Milanu. Hvala vam na vašoj bezuvjetnoj podršci i ljubavi na dnevnoj bazi. Hvala vam što ste me nakon prve sezone još više motivirali. Kad sam došao u Inter, odmah sam osjetio da ću učiniti dobre stvari za ovaj klub. Ljubav koju ste mi pružili na dočeku na aerodromu je bila početak predivne priče. Odlučio sam da će moj zadatak biti da vas nikad ne iznevjerim dok nosim Interov dres. Dao sam sto posto na svakom treningu i svakoj utakmici da vas učinim ponosnima. Naša prva sezona završila je na najteži mogući način, ali vi ste mi dali snagu da nastavim s radom i nastavili smo kao ekipa. Zbog toga smo i postali prvaci.

Nadam se da razumijete moju odluku da prijeđem u Chelsea. To je za mene prilika života i smatram da je to u ovom periodu moje karijere prilika o kojoj sam uvijek sanjao. Jedna stvar je sigurna, a to je da ću zauvijek ostati Interist jer bez vas ne bih bio ni igrač ni čovjek koji sam danas. Hvala iz dubine mog srca, napisao je Lukaku, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.