Lunin otkrio: Imam dva nadimka, jedan je smislio Modrić

Foto: snimka zaslona

Za razliku od 38-godišnjeg kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića, jedan dio važnih igrača ipak odlazi iz Reala. Lista bi mogla biti proširena i na ukrajinskog vratara Andrija Lunina, koji je spašavao Kraljeve velikim dijelom prošle sezone, dok se Thibaut Courtois oporavljao od ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lunin je u opuštenom intervjuu govorio o svojim hobijima i odnosima sa suigračima, pa nije mogao ne spomenuti Luku Modrića.

‘Modrić, Vinicius, Camavinga, Rüdiger i Lucas Vazquez su igrači koji me najviše nasmijavaju’, kazao je Lunin.

‘Imam dva nadimka. Modrić je smislio jedan, ali zadržat ću to za tebe’, pojasnio je Ukrajinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.