Lyon i Rennes u polufinalu Kupa Francuske

Foto: Twitter

Nakon PSG-a plasman u polufinale francuskog nogometnog Kupa izborili su Lyon i Rennes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lyon je na svom travnjaku pobijedio Caen sa 3-1, dok je Rennes bio bolji od drugoligaša Orleansa sa 2-0.

Jason Denayer (26), Maxwell Cornet (49) i Memphis Depay (84) bili su strijelci za Lyon, dok je gol za Caen zabio Casimir Ninga (78).

U drugom susretu Rennes je očekivano stigao do pobjede protiv osmoplasiranog sastava druge lige. Domaćin je susret prelomio postigavši dva gola u razmaku od šest minuta. Za 1-0 je zabio Benjamin Bourigeaud u 65. minuti, a u 71. je na 2-0 povisio Mbaye Niang.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak je PSG na parku prinčeva izborio polufinale pobijedivši Dijon sa 3-0. Dvostruki strijelac bio je Angel Di Maria (8, 28), a jedan pogodak dodao je Thomas Meunier (76).

U posljednjem susretu četvrtfinala 6. ožujka sastaju se četvrtoligaš Vitre i Nantes.

REZULTATI:
Rennes – Orleans (II) 2-0 (Bourigeaud 65, Nian 71)
Lyon – Caen 3-1 (Denayer (26), Cornet 49, Depay 84 / Ninga 78)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrano u utorak:
PSG – Dijon 3-0 (Di Maria 8, 28, Meunier 76)

6. ožujka
AS Vitré (IV) – Nantes

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.