Maksimir rasprodan: Veliko zanimanje navijača za Dinamovu europsku utakmicu odluke…

Foto: fah

Pred Dinamom su odlučujući europski trenuci, Modrima je i bod dovoljan za prolazak skupine Europske lige i to već generacijama nedostižno europsko proljeće. Naravno, i navijači su prepoznali trenutak, koji bi s obzirom na sve vrlo lako mogao biti dio Dinamove povijesti. Naime, hrvatski prvak je u 7 sati i 57 minuta u subotu ujutro rasprodao Maksimir za utakmicu Europske lige protiv Spartaka iz Trnave. Zapad dolje bio je rasprodan u petak navečer kad je završila prodaja na ticket pointu u Maksimiru, a putem online prodaje do subote ujutro otišle su i preostale ulaznice, piše portal goal.com/hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u prva tri kola Europske lige Dinamo ima tri velike pobjede, od toga čak dvije u gostima. Naime, Dinamo je u prvom kolu deklasirao na Maksimiru turski Fenerbahče, da bi nakon toga slavio u Belgiji protiv Anderlechta te u Trnavi protiv Spartaka, sa devet bodova plavi suvereno drži vrh ljestvice svoje skupine. I najstariji navijači Dinama teško će se sjetiti ovakvog starta Dinama u Europi.

Posve je razumljiva uvjetno rečeno mobilizacija na Maksimiru uoči utakmice protiv Spartaka, velika je ovo prilika kakva se ne bi smjela propustiti. Dinamo u zadnjih 48 godina nije bio tako blizu europskog proljeća. Poruka iz Maksimira navijačima i hrvatskoj javnosti glede ulaznica je očekivana, ako bude eventualnih promjena oko ulaznica, odnosno ako se bude mogao prodavati još neki sektor znat će se na vrijeme.

Sjeverna tribina je zatvorena zbog poznatih razloga te će Dinamo na Maksimiru bodriti oko 20 000 navijača, što je više nego dobra posjeta s obzirom na posjetu koju Dinamo ima u domaćem prvenstvu, u kojem također suvereno drži vrh ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je, kako smo već spomenuli, za manje od 24 sata rasprodao oko 14 000 ulaznica koje su i bile u prodaji, podsjetimo, Dinamo ima oko 6000 pretplatnika.  Očito jako puno vrijedi ta ulaznica za Dinamovu utakmicu odluke.  Navijači su satima čekali taj ”papirić” kako bi prisustvovali jednom ”povijesnom trenutku svog kluba”, ali i hrvatskog nogometa. Naime, puno je vremena prošlo od trenutka kad je neki hrvatski klub igrao proljeće u Europi. Bez obzira koliko dugo to europsko proljeće trajalo lijepo je prezimiti sa spoznajom da vas s prvim zrakama proljetnog Sunca očekuju novi europski izazovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.