Mama Nenada Bjelice: “On je Dinamo zavolio i predao se u potpunosti”

Foto: fah

Majka Nenada Bjelica, Mirjana Bjelica, u razgovoru za 24sata otkrila je kako je ona najzaslužnija što je Nenad odabrao nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iako je pokojni suprug Božo bio nogometaš, ja sam ga s devet godina prvi put dovela na stadion”, kaže.

“Kad su bili na pripremama u Rovinju, napravila sam tri tacne kolača s orasima da počasti dečke u stožeru. Gledajte, dok je bio u Poljskoj, nisam ga često viđala, a dok je bio u Dinamu, bila sam presretna. Kad mi je rekao da dolazi u Dinamo, bila sam iznenađena, ali sam poštovala odluke sina i poštovat ću ih dok sam živa. Čovjek se mora dokazati u svojoj zemlji. I zato sam sretna”, pojašnjava.

Bjelica je bio najbolji trener kojeg je Dinamo imao u HNL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako sam žalosna i tužna što je otišao iz Dinama. Znam i da je Nenadu teško, dok sam ga gledala kako se obraća medijima, znala sam da je na rubu emocija. Odmah sam se sjetila kako sam mu govorila da se muškarac ne treba sramiti zaplakati i pokazati emocije. Jer on je Dinamo zavolio i predao se u potpunosti”, kaže majka.

“Oršić mi je najdraži, sjajan igrač. Ali cijela momčad, od Ademija, Petkovića, Livakovića… Ma svi su sjajni. Bilo mi je jako žao kad je Theophile napravio penal protiv Šahtara, kao i Nenadu. Ne trpi nepravdu, a to je bila baš nepravda “, pamti utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.