Mamić demantirao preuzimanje Širokog Brijega: ‘Živim za dokazivanje svoje nevinosti’

Foto: Snimka zaslona

Zdravko Mamić je u izjavi za Dnevni avaz demantirao vijest da će preuzeti NK Široki Brijeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sine moj, ovo je jedina istina, od moga angažmana u Širokom Brijegu nema ništa. Niti u Širokom niti ili bilo kojem drugom klubu u BiH. Ja imam puno prijatelja i dnevno sam u komunikaciji sa svima u BiH i Hrvatskoj, ali ja trenutno živim za dokazivanje svoje nevinosti i uživam u vrhuncu onoga što sam napravio”, rekao je Mamić.

Dodao je kako od te priče nema ništa jer je još savjetnik u Dinamu. Rekao je i da je vrhunac njegovog uspjeha to što je Hrvatska osvojila srebro, a Luka Modrić proglašen najboljim na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.