Mamić rekao zbogom Dinamu i nogometu

mamić
Foto: fah

Bivši Dinamov izvršni dopredsjednik i savjetnik Zdravko Mamić oprostio se od Dinama i nogometa kazavši u intervjuu za Glas Srpske kako je to za njega prošlost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dinamo je u smislu bilo kakvog mog rada i angažiranja – prošlost. Više se neću baviti, ne Dinamom, već nogometom uopće, rekao je Mamić i dodao kako se intervjuem “oprašta od Dinama i hrvatskog nogometa”.

– Vidim da ljudi koje sam stvorio misle da mogu bolje raditi posao nego što sam ja, da me ne trebaju, zašto bih se gurao, nemam nikakve ljutnje, ne osjećam se ni izdanim, ni prodanim, međutim, ne želim više sudjelovati u bilo kakvom procesu u Dinamu i hrvatskom nogometu, ponovio je.

Na pitanje znači li to da je posve digao ruke i od ishoda predstojeće Skupštine kluba, zakazane za ožujak, kada bi se trebali birati novi članovi uprave i izvršnog odbora Dinama, odgovorio je: – U smislu mog angažiranja ne. U smislu čovjeka koji voli Dinamo i koji bi želio nastaviti putem kojim smo radili moja ekipa i ja, isto me ne zanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i kako je znači li to da je posve digao ruke i od ishoda predstojeće Skupštine kluba, zakazane za ožujak, kada bi se trebali birati novi članovi uprave i izvršnog odbora Dinama, odgovorio je: – U smislu mog angažiranja ne. U smislu čovjeka koji voli Dinamo i koji bi želio nastaviti putem kojim smo radili moja ekipa i ja, isto me ne zanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.