Mamić o Rijeci, USKOK-ovim optužbama, napadima kojima je izložen…

Foto: fah

Zdravko Mamić dao je veliki intervju za srpski Arenasport. Otkrio je kako nije sretan što Dinamo nakon 11 godina prepušta tron Rijeci, ali niti ne tuguje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čak sam ponosan jer smo i mi imali velike zasluge u tome. Kad su prije pet godina formalno ispali iz lige, ja sam im pomogao igrački, logistički i savjetodavno. Došlo je vrijeme da je učenik nadmašio učitelja i ja kao učitelj sam ponosan”, poručuje Mamić.

Smatra da Dinamo ne može napraviti velike pomake kad je Liga prvaka u pitanju jer su ti klubovi toliko veliki u odnosu na Dinamo.

Progovorio je i o USKOK-ovim optužbama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Podijelili smo novac s Lovrenom i Modrićem od njihovih transfera prema ranijem dogovoru, a oni nas optužuju da smo antidatirali ugovore. Ili slučaj kada dovedemo slobodnog igrača, optužuju me da sam potrošio novac na njih, a ne znaju da menadžeri traže svoj dio”, rekao je.

Komentirao je i kako to da ga više vole u Srbiji nego u Hrvatskoj. Smatra da je to nepravda.

“Nevjerojatna nepravda mi se dogodila. Ja sam prošao tu navijačku scenu, imam veliki respekt prema navijačima. Jednostavno, ja sam se borio protiv toga da radikalne skupine preuzmu rukovođenje kluba. Nije to bio problem samo Hrvatske, već cijelog Balkana. Nisam dopustio da takvi vode klub, a to mi je donijelo problem. Sačuvali smo Dinamo, ali sam ja izložen strašnom maltretiranju od tih radikalnih skupina”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.