Mamić uoči CSKA: ‘Dobro izgledaju, a imaju i sjajnog Nikolu Vlašića’

Foto:: fah

Pred Dinamom je utakmica 2. kola grupne faze Europske lige. Naime, hrvatski prvak nakon remija u prvom kolu protiv Feyenoorda na Maksimiru sutra gostuje u Moskvi kod CSKA, za koji igra i hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako trener Dinama, Zoran Mamić, vidi šanse plavih protiv u ovom trenutku ipak favoriziranog CSKA?

”CSKA ima dobre pojedince, dobro izgledaju i kao momčad, može se reći da je to jedan od najboljih ruskih klubova. Osim toga, imaju sjajnog Nikolu Vlašića koji u kontinuitetu igra odlično i koji svojom genijalnošću može riješiti utakmicu i kad momčad ne igra dobro. Moramo obratiti pažnju na njega, ali i na ostale igrače CSKA-a. No, imamo i mi svoje kvalitete i uvjeren sam da možemo napraviti dobar rezultat u Moskvi…”

Podsjetimo, nakon 12. kola prvenstva Rusije CSKA je drugi na ljestvici sa 25 bodova, vodeći Spartak iz Moskve ima dva boda više. U prvom kolu Europske lige CSKA je kod austrijskog Wolfsbergera odigrao 1:1, za gol CSKA asistirao je hrvatski nogometaš Nikola Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usporedba Feyenoorda i CSKA od strane Zorana Mamića…

 “To su drugačije momčadi, kod Feyenoorda postoje automatizmi u igri, dok kod CSKA-a to nije izraženo u toj mjeri. No, ruska momčad ima snagu, brzinu i individualnu kvalitetu”.

Utakmica između CSKA i Dinama na rasporedu je sutra od 18.55 sati po hrvatskom vremenu. U drugom susretu ove skupine Feyenoord dočekuje Wolfsberger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamov trener za kraj o samom ritmu igranja utakmica…

 ”Ritam utakmica je težak i naravno da je to iscrpljujuće. Imamo određenih problema s nekim igračima, ali do utakmice sve će doći na svoje. Imamo kvalitetan kadar i vjerujem da možemo odgovoriti na sve izazove…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.