Mamić uoči gradskog derbija: ‘Isprati gorak okus’

Foto: fah

Nakon poraza od Šibenika, nogometaši Dinama u utorak dočekuju Lokomotivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo tri dana nakon domaćeg poraza od Šibenika, nogometaši Dinama dočekuju Lokomotivu, koja na Maksimir stiže na krilima pobjede na Poljudu.

– Još sam i prije tvrdio da Šibenik igra dobro, atraktivno, da je zaslužio osvojiti i više bodova, a kvalitetu je pokazao i u utakmici protiv nas. Jasno je da nismo bili na pravoj razini, bilo zbog umora, dekoncentracije, gustog ritma, ali sad nije ni važno. Sad se trebamo posve usredotočiti i s maksimalnom ozbiljnošću pristupiti utakmici protiv Lokomotive kako bismo isprali gorak okus nakon poraza. Trebamo svi jasno reći što nije bilo dobro i moramo podignuti kvalitetu igre. Od početka govorimo da ne smije biti opuštanja, da nam je liga kvalitetna i da su suparnici u stanju iskoristiti priliku ako im je pružimo, komentirao je još jednom poraz od Šibenika trener Dinama Zoran Mamić za klupsku stranicu te najavio ogled s Lokosima koji su na Poljudu svladali Hajduk 1:0.

– Lokomotiva je i u toj utakmici pokazala koliko može biti nezgodna. Istina je da smo je na otvaranju sezone uvjerljivo pobijedili, ali ovo je nova utakmica, novi dan. Neće nas pritom zavarati njihovo trenutačno mjesto na ljestvici jer dobro znamo da nas čeka težak suparnik, a pobjeda u Splitu im je, k tome, donijela i dodatno samopouzdanje. Na nama je da ispravimo neke segmente igre, posebice koncentraciju u obrani na otvaranju jer smo ponovno prvi primili gol i opet bili u situaciji da smo morali stizati rezultatski zaostatak. Ali, za obranu odgovara cijela momčad, svi moramo biti kompaktni, rekao je strateg Modrih, koji će za ogled s Lokosima imati na raspolaganju sve igrače osim ozlijeđenoga Sadegha Moharramija, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.