Mamić uoči Kupa: ‘Naše su ambicije poznate od prije’

Foto: fah

U četvrtfinalnom dvoboju Hrvatskog Kupa Dinamo na maksimirskom travnjaku dočekuje Slaven Belupo nakon što ga je u nedjelju na istom mjestu pobijedio s 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj se igra danas od 17 sati.

– Svaka utakmica nosi nešto svoje tako da je ne treba suviše uspoređivati s ovim zadnjim nedjeljnim dvobojem. Osim toga, ovo je drukčije natjecanje. Naše su ambicije poznate od prije, želimo osvojiti hrvatski Kup, protiv koga god igrali moramo dati sve od sebe kako bismo pobijedili. Vjerujem da će naša momčad pokazati dobru igru i dohvatiti pobjedu, rekao je trener Dinama Zoran Mamić te dodao:

– Dinamo uvijek teži pobjedama, teži zabiti i igrati atraktivno. Tako je i ovaj put. Svaka je pobjeda vrijedna, a ova nam ujedno otvara i prolaz u sljedeći krug natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, susret je najavio igrač Slaven Belupa, Damian van Bruggen.

– Svi znamo kakav nas protivnik čeka sutra, ali Kup je zanimljiv baš zbog toga što je u jednoj utakmici sve moguće. Iako smo svjesni kvalitete Dinama koji će nas zasigurno dočekati u ‘europskom izdanju’ sutra, u Zagreb nećemo ići s ‘bijelom zastavom’. Vraćaju nam se neki igrači nakon odrađenih kartona i zaliječenih ozljeda, a ono što je najbitnije je da svi zajedno pružimo svoj maksimum, rekao je.

Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.