Manchester razočarao Samovojsku i Cvitanovića: Kao Dr. Jekyll i Mr. Hyde

samovojska
Foto: snimka zaslona

– Iznenadilo me što Ajax nije prošao, bolje je igrao od Benfice koja je čekala svoju priliku i iz jednog udarca prošla dalje. Utakmica Atletico Madrid – Manchester United mogla je otići na obje strane, no nije me impresionirala. Generalno, nisam sretan s onim što sam vidio jučer, rekao je Igor Cvitanović na HRT-a o jučerašnjim uzvratnim susretima osmine finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico Madrid i Benfica osigurali su minimalnim gostujućim pobjedama protiv Manchester Uniteda i Ajaxa prolazak u četvrtfinale. Obje ekipe došle su na uzvratne susrete nakon domaćih remija, u Madridu je bilo 1:1, a u Portugalu 2:2, no i Atletico i Benfica pokazali su snagu i upisali važne pobjede.

– To samo potvrđuje koliko je Simeone uspješan sa svojom igrom u Atletico Madridu. Bio je on i dva put u finalu Lige prvaka, a vidjet ćemo do kud će sada otići. Dosta lagano ispadanje Manchester United. Ne mogu vjerovati da se tako loše može voditi takva skupina kvalitetnih igrača, rekao je Anton Samovojska.

Portugalac Cristiano Ronaldo nije ostavio trag u najvažnijoj utakmici sezone za Manchester United. U susretu s Atletico Madridom nije imao dodir s loptom u kaznenom prostoru protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Prošloga ljeta slagao je momčad koja će osvojiti Premiership i biti konkurentna za osvajanje europskog prvaka, doveli su Varanea, doveli su Ronalda, međutim cijelu sezonu Manchester igra praktički na jedan te isti način. Jedina konstanta je dobra utakmica, loša utakmica, dobra utakmica, loša utakmica… Kao Dr. Jekyll i Mr. Hyde. I sad je došla ta vrlo loša utakmica. Ronaldu se dogodilo da prvi put nakon 12 godina neće osvojiti nijedna trofej. Dogodila mu se treći put u Ligi prvaka utakmica da nije nijednom uputio udarac prema suparničkim vratima, ne u okvir, barem pokraj gola da je lopta otišla. Naravno, da su očajni. Osobito su očajni bivši igrači Uniteda. Rio Ferdinand i Scholes rekli su da je problem u treneru. Da treba trener koji će vratiti klub na staze na kojima je bio za vrijeme Fergusona i rekli su da je “Simeone sjedio na našoj klupi mi bismo ovu utakmicu prošli”, rekao je Samovojska.

– Ja osobno jučer nisam vidio koja je Ronaldova pozicija, ne znam što je igrao jučer. Malo je apsurdno da pričamo o njemu na takav način. Uklopio se u sivilo momčadi koja ne igra kvalitetno i u kojoj svaki igrač igra privatnu utakmicu. Rangnick je odradio dobar posao u Njemačkoj, ali teško je reći je li to dovoljno dobro za Manchester United. Mislim da nije dobar izbor za njih. Igrači kad su konfuzni čekaju neko legendarno ime s kojim će se poistovjetiti i kojem će slijepo vjerovati. Rangnick to nije u ovom trenutku, smatra Cvitanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.