Manchester United želi Rakitića: Hoće li transfer biti moguć?

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac i veznjak Barcelone Ivan Rakitić velika je želja trenera Manchester Uniteda Norvežanina Ole Gunnara Solskjaera, pišu engleski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Solskjaer će gotovo sigurno ostati trener Uniteda na duži period i zato je već upravi kluba dostavio listu potencijalnih pojačanja, na kojoj je i Rakitić.

Navodno će Rakitića Barcelona pusttiti na Old Trafford nakon dolaska Frankija de Jonga, igrača Ajaxa koji igra na njegovoj poziciji, Talksport. United već duže vremena nema kreativca u veznom redu, a norveški trener vjeruje da bi Rakitić bio pravi izbor. Rakitić je nedavno izjavio da želi ostati u Barceloni, u koju je došao 2014. godine.

Osim Rakitića, na popisu želja Unitedova trenera su braniči Aaron Van-Bissaka iz Crystal Palace i Khalidu Koulibali iz Napolija, za koga je ManU već nudio čak 100 millijuna eura, a Talijani su to odbili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.