Manžukić zaigrao za Milan od prve minute u ligi i razočarao

epa09162392 Lazio's Ciro Immobile (L) in action during the Italian Serie A soccer match between SS Lazio and AC Milan at Olimpico Stadium in Rome, Italy, 26 April 2021. EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Lazio je s 3:0 slavio protiv Milana. Mario Mandžukić dobio je priliku od prve minute jer trener Stefano Pioli nije mogao računati na Zlatana Ibrahimovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki već navode kako je bio jedan od najlošijih igrača poražene momčadi. Uz sunarodnjaka Antu Rebića bio je najlošije ocijenjen igrač prema SofaScoreu i zamijenjen je u 63. minuti. Rebić je odigrao cijelu utakmicu.

Inter je na korak do titule, a pet kola prije kraja prvenstva pet klubova se bori za preostala tri mjesta koja vode u Ligu prvaka. Atalanta ima 68 bodova, Napoli, Milan i Juventus po 66, a Lazio ima 61 bod i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.