Maradona prekršio pravila izolacije i pojavio se na utakmici, došao je u lošem stanju i odmah otišao

Nižnji Novgorod, 21.06.2018. - Utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva Rusija 2018 izmeðu reprezentacija Argentine i Hrvatske na stadionu Nižnji Novgorod. Na fotografiji Diego Armando Maradona. foto HINA/ Damir SENÈAR/ ds

Jedan od najboljih nogometaša svijeta svih vremena, Argentinac Diego Armando Maradona, jučer je proslavio 60. rođendan. Kako vrijeme leti, kao da je jučer s reprezentacijom Argentine igrao na Maksimiru protiv hrvatske reprezentacije, a nakon utakmice rukovao se s prvim hrvatskim predsjednikom dr. Franjom Tuđmanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za svoj šezdeseti rođendan Maradona je, naravno, dobio brojne čestitke iz cijelog svijeta, no najdraža mu je  bila ona njegove momčadi Gimnasije La Plata koja je jučer pobijedila Patronat sa 3:0. Igrači su pobjedu posvetili svom treneru, koji nakon završetka nevjerojatne nogometne karijere upada iz kontroverze u kontroverzu.

Foto: Twitter

Maradona nije vodio svoju Gimnasiju na ovoj utakmici jer mu je određena izolacija nakon što je bio u kontaktu s osobom koja je pozitivna na koronavirus. Ipak, Maradona nije izdržao te se zakratko pojavio na utakmici. Prema pisanju argentinskih medija Maradona se pojavio na utakmici protiv Patronata, no bio je tek nekoliko minuta.  Maradona je na stadion došao u nazočnosti tjelohranitelja te je tako prekršio pravila izolacije. Maradona navodno nije izgledao baš najbolje te očito, kako zaključuju argentinski mediji, nije imao snage ostati duže na stadionu. Nakon nekoliko minuta je otišao kući te se njegovi najvatreniji navijači boje da je i sam zaražen, a mnogi tvrde kako je ovakvim ponašanjem ugrozio zdravlje onih koji su bili s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.