Marca: Ancelotti je s Modrićem podijelio vječni zagrljaj

Foto: snimka zaslona

Real Madrid je osvojio 35. naslov prvaka Španjolske. Odmah je krenulo ludo slavlje, a najviše su se istaknuli Carlo Ancelotti, Marcelo i Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca je jutros objavila da je čak i čestitka koju je Modrić dobio od Ancelottija bila posebna.

“Ovako je Ancelotti čestitao svakom od igrača: S Modrićem je podijelio vječni zagrljaj”, piše u naslovu članka u kojem donosi video na kojem se može vidjeti Ancelottija kako obilazi igrače i čestita im na tituli, daleko najviše vremena provodeći s Modrićem.

“Ancelotti je bio jedan od najaktivnijih tijekom Realove proslave naslova. Oduševljeno je obilazio teren grleći igrače, ali jednom igraču posvetio je posebnu pažnju. S Modrićem je podijelio vječni zagrljaj”, navodi Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.