Marca iznijela neistinu o Gvardiolu: Tko je zaslužan za ovaj potez?

Foto: fah

Na portalu Marce je danas osvanuo ni više ni manje nego – Joško Gvardiol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dobar rad u klubu i reprezentaciji označio ga je kao igrača trenutne izvedbe, iako je kod Pepa adaptacija uvijek malo duža i skuplja”, piše Marca.

“Guardiola je u Gvardiolu odmah vidio igrača koji može ponuditi puno izvan pozicije srednjeg braniča. I stavio ga je na lijevog beka”, piše Marca i dodaje: “Gvardiolova igra na lijevom beku bila je toliko dobra da je hrvatski izbornik odlučio kopirati Pepovu formulu za reprezentaciju.”

Inače, nije istina da ga je na tu poziciju stavio Gvardiol. Učinio je to Dalić prije nego je ovaj uopće došao u Manchester City. No, nije ni on prvi nego je to Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dalićev cilj protiv De la Fuenteove momčadi je izvesti agresivnu momčad koja ostavlja vrlo malo prostora za kreativne igrače”, zaključuje Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.