Marca jasna: ‘Real je zadovoljan, Modrić sam odlučuje o svojoj sudbini’

epa08185391 Real Madrid's Luka Modric (L) vies for the ball with Atletico Madrid's Thomas Partey (R) during the Spanish LaLiga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Spain, 01 February 2020. EPA/Rodrigo Jimenez

Na naslovnici Marce osvanuo je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odegaard ili Modrić?” stoji na naslovnici, uz fotografiju Modrića. Modrić ima 34 godine, pa u Realu razmišljaju o budućnosti i nasljedniku hrvatskog kapetana. U članku piše kako nitko ne inzistira na rastanku te da će sve u konačnici ovisiti o Luki Modriću.

“Njegov je slučaj poseban zbog svega što on predstavlja za Real Madrid i svega što je napravio. Nakon osam sezona u kojima je jako puno pridonio uspjesima u zlatnom dobu Kraljevskog kluba, hrvatskom reprezentativcu preostala je još jedna godina ugovora. Godine nikoga ne štede, pa mu izvedbe više nisu uvijek sjajne. Ima klubova koji su zainteresirani za njega, a postoji i igrač koji je spreman preuzeti njegovu ulogu – Martin Odegaard”, piše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Real Madrid zadovoljan je s Modrićem i nema nikakvih problema da nastavi suradnju, ali ako Hrvat zatraži odlazak jer ima dobru ponudu, klub će mu to sigurno omogućiti. Napravili bi to kao znak zahvale za sve što je napravio u ovih osam godina”, stoji u tekstu.

“Modrić će imati završnu riječ kada je njegova budućnost u pitanju, ali i budućnost Martina Odegaarda”, zaključuje Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.