Marca kritizira Zidanea: Nije se promijenio i ponavlja iste greške

Foto: fah

Atletico je u New Jerseyju sa 7:3 deklasirao Real Madrid nanijevši mu jedan od najtežih poraza u povijesti. Nakon ove utakmice madridski mediji ne prestaju s kritikama Zinedine Zidaneu, ali i momčadi Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca kao ponovnu grešku ističe zamjenu Edena Hazarda za Cristiana Ronalda i Thibauta Courtoisa za Keylora Navara jer, po njima, momčad izgleda isto pod Zidaneom kao i u njegovoj posljednjoj sezoni 2017./18.

Zidane je Real izveo u sustavu 4-4-2 s Lukom Jovićem i Karimom Benzemom u napadu, tako da još nije testirao svoj inicijalni i najdraži sustav 4-3-3.

Tri puta je Real gubio u ranoj fazi utakmice, no igrači se nisu trgnuli, piše Marca koja očekuje njegov novi potez kojim bi iznenadio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističu i da Zidane daje malu minutažu mladim igračima, a to je za njih jako frustrirajuće.

Na kraju, kritiziraju njegov nastup u medijima – čvrst i sa stavom da je uvijek u pravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.