Šunjić o odlasku iz Dinama: ‘Cijela ova priča zapravo se zbivala u dva sata’

Zagreb, 21.02.2019 - Uzvratna utakmica šesnaestine finala nogometne Europske lige Dinamo - Viktoria. Na fotografiji Ivan Šunjić. Foto HINA/ Daniel KASAP/ dkas

Ivan Šunjić potpisao je ugovor s Birmingham Cityjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve je gotovo. Cijeli dan sam bio na liječničkom pregledu. Inače, prekjučer navečer je bio otkazan let iz Frankfurta zbog nevremena, pa sam morao prespavati, a onda sam izjutra u 7.30 poletio za Birmingham. S aerodroma sam odmah krenuo u bolnicu na liječnički pregled, pa nakon toga u klub. Dan je stvarno bio dug. Ali na kraju je sve riješeno”, rekao je za Sportske novosti.

“Baš je ludilo… Sutra se vraćam u Zagreb, a onda opet odmah letim u Birmingham kako bih se priključio momčadi. Moram u Zagrebu obaviti neke stvari. Sve se dogodilo jako brzo, tako da imam još doma neobavljenih stvari. Danas moj novi klub ima generalku protiv Brightona, bit ću na toj utakmici, a nakon nje letim odmah u domovinu. Već sljedeći vikend počinje prvenstvo”, poručio je.

“Da, tako je bilo. Izravno sam bio u kontaktu s predsjednikom Birminghama, izmjenjivali smo poruke, telefonske razgovore. Tako da se sve zaista brzo dogodilo. Zapravo, nakon poslijepodnevnog treninga Dinama. Cijela ova priča zapravo se zbivala u dva sata. Istina, prije toga sam razgovarao s ljudima iz Birminghama, ali bili su to neslužbeni razgovori, nije bilo ništa konkretno niti spektakularno. Ali nakon tog poslijepodnevnog treninga s Dinamom, sve je bilo riješeno. Dogovorili su se svi financijski uvjeti, Dinamo je bio zadovoljan, ja sam bio zadovoljan, svi smo bili zadovoljni. Meni je uvijek bio san igrati na Otoku, to je najviša razina, stadioni su puni, atmosfera na utakmicama je fenomenalna. Znam da ćete me to pitati, ali ne, nije bitno što je to druga liga. Svi znamo što je Championship u Engleskoj”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.