Šunjić nakon potpisivanja za Birmingham: ‘Koliko sam sretan zbog nastavka karijere u Engleskoj, toliko sam i tužan zbog odlaska iz svog Dinama’

Foto: fah

Ivan Šunjić i službeno je novi igrač engleskog drugoligaša Birmingham Cityja. To za Dinamo znači da će dobiti osam milijuna eura i bonuse te 20 do 30 posto od njegovog budućeg transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon potpisivanja ugovora Šunjić je poslao emotivnu poruku:

”Danas sam potpisao ugovor za Birmingham City. U meni se miješaju osjećaji. Koliko sam sretan zbog nastavka karijere u Engleskoj, što mi je oduvijek bio san, toliko sam i tužan zbog odlaska iz svog Dinama i Zagreba. No, to je život profesionalca koji sam prihvatio kada sam odlučio baviti se najboljim poslom na svijetu – nogometom.

Uvijek ću pamtiti trenutke iz prošle sezone kada smo na krilima navijača rušili rekorde i neugodne tradicije. Svoj san da istrčim na punom Maksimiru u dresu Dinama sam ostvario i sada mogu mirne duše otići ususret novim izazovima u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim putem se zahvaljujem svima koji su bili dio mog nogometnog puta. Od Španskog, Zagreba, Lokomotive i posebno Dinama. Veliko hvala treneru Bjelici, stručnom stožeru, mojim suigračima iz Dinama te Upravi i zaposlenicima kluba. Svim trenerima koji su radom i trudom utjecali na mene i moju karijeru. Neću sada nabrajati imena jer bih sigurno nekoga izostavio, a to ne želim.

Želim zahvaliti i osobama iz Birmingham Cityja koje su mi ukazale veliko povjerenje. Onog trenutka kada sam čuo da me žele, nisam dvojio ni sekunde. Engleska je san svakog nogometaša. Svim silama ću se truditi da ispunim očekivanja koja su stavljena pred mene i unaprijed se veselim uspjesima u novome dresu.

Na kraju, veliko hvala mojoj obitelji koja mi je uvijek bila potpora na mom putu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.