Marca: Modrić će zbog ozljede izostati dosta dugo

Luka Modrić
Foto: fah

Luka Modrić se ozljedio tako da sigurno neće biti u kombinaciji za prvenstvenu utakmicu protiv Almerije, koja se igra ovog vikenda. No, nove informacije zabrinjavaju i hrvatski bi kapetan zbog ozljede mišića prepone na lijevoj nozi mogao izbivati od dva do tri tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca tako navodi da će sigurno izostati s prvenstvenih utakmica protiv Almerije i Real Sociedada, ali i da je gotovo nemoguće da zaigra protiv Osasune u finalu Kupa kralja, koje je na rasporedu 6. svibnja u 22 sata. Upitan je i za nastup protiv Manchester Cityja (9.5.) u Ligi prvaka.

“Nakon pretraga liječničke službe Real Madrida, Luki Modriću je dijagnosticirana ozljeda stražnje strane lijevog bedra. Njegovo stanje će se pratiti”, stoji na službenoj stranici aktualnog prvaka Europe.

“Izašao je s manjom ozljedom protiv Girone. Oporavlja se i nadam se da može biti spreman za finale Kupa. To je nogomet i svašta se može dogoditi. Jako nas boli Modrićeva ozljeda”, rekao je Realov trener Carlo Ancelotti na presici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.