Marca našla igrača Reala koji je nedostajao: ‘Više je napravio na tribinama nego neki na travnjaku’

Foto: fah

Marca je odmah nakon utakmice objavila tekst pod naslovom ‘Sergio Ramos na tribinama napravio više nego drugi na travnjaku’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kapetan se ispraznio više na tribinama i sudjelovao intenzivnije od nekih svojih suigrača na terenu, a njegovi su povici i zvižduci odjekivali praznim stadionom. Bio je to test za Militaa koji nije položio, ali njegovu su igru zasjenile ozbiljne pogreške Varanea koji je zakazao kada se to najmanje očekivalo i to dva puta…Nije bilo potrebnog buntovnika na terenu, kao što ga nije bilo ni protiv Ajaxa prošle godine. Dokazano je u La Ligi da se bez Ronalda mogu osvajati trofeji i da se može pobjeđivati, ali ne i bez Ramosa”, objavili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.