Ljutnja prvog čovjeka Juventusa: Scene iz Torina nakon novog preranog ispadanje Juventusa iz Lige prvaka sve govore…

Foto: fah

Kako smo već pisali nogometaši Juventusa ispali su od Lyona već u osmini finala Lige prvaka. Izbacio ih je francuski klub nakon pobjede od 1:0 na svom terenu prije nekoliko mjeseci i poraza večeras u Torinu 1:2 . Juventus je puno uložio, doveli su iz Reala i Cristiana Ronalda, koji je večeras zabio dva gola, da bi im krajnji doseg bio osmina finala Lige prvaka, Stara dama slagala je skupu momčad, puno ulagala, ne bi li osvojila najelitnije klupsko nogometno natjecanje, prvenstvo Italije, koje su osvajali devet puta zaredom, više ih ne može zadovoljiti, ne može zadovoljiti navijače, koji su nakon novog ispadanja na društvenim mrežama pokazali neskriveno nezadovoljstvo, pa i ljutnju te bijes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontroverzni trener Stare dame Maurizio Sarri otjerao je Marija Mandžukića, uporno gura po svemu, i sasvim sigurno neće se tako dugo zadržati u Juventusu da bi dobio priliku ispasti u još jednoj osmini finala. Na potezu je Agnelli, prvi čovjek Juventusa. Scene nakon ispadanja od Lyona iz Torina su više nego jasne, pokazuju da će ipak biti rezova, prvi čovjek kluba je bijesan.  Mogao bi, kako smo već spomenuli, ovo biti posljednji susret Maurizija Sarrija na klupi Juventusa, ali i posljednja utakmica za neke dosad možda i nedodirljive igrače Stare dame. Navodno ni Ronaldo, iako je večeras zabio oba gola za Juve, nije daleko od odlaska, dosadila su mu ispadanja prije završnice Lige prvaka.

Prvi čovjek kluba Andrea Angelli vidljivo je bijesan zbog neuspjeha svog klub, brzo je istrčao niz stepenice stadiona te će sasvim sigurno imati što reći kako šefu svog stručnog stožera, tako i igračima. Ceh bi, dakle, mogao platiti Sarri, i vrijeme je. Neće biti nikakvo čudo ako uskoro iz Torina stigne vijest da Sarri polako pakira kofere.

Teško je ovo ispadanje palo nogometnim zvijezdama, za koje je ovo sezone Liga prvaka završena, vidjelo se to na licima Paula Dybale, Cristiana Ronalda te drugih nogometaša Stare dame…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.