Marca objavila popis igrača koje je španjolski izbornik trebao voditi na Europsko prvenstvo…

Foto: fah

Zbog opasne pandemije koronavirusa Europsko nogometno prvenstvo prolongirano je za iduće ljeto 2021. godine. Dobra je to vijest za igrače koji su u posljednje vrijeme u slabijoj formi ili uopće nisu igrali, poput bivšeg igrača Dinama Danija Olma u njemačkom prvoligašu Leipzigu.  No,s druge strane nije dobra vijest za one koji su briljirali, a među njima ima i hrvatskih nogometaša, poput Ante Rebića u Milanu, Borne Barišića u Glasgow Rangersu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska Marca je objavila popis španjolskog izbornika, Luisa Enriquea, na popisu nema već spomenutog Olma, tako da je odgoda Eura njemu dobro došla. Dakako, popis španjolskog izbornika danas, nakon odgode Eura, ne vrijedi ništa i potpuno je irelevantan, s obzirom da je do Europskog prvenstva više od godine dana.

Golmani:

David de Gea, Kepa Arrizabalaga, Pau Lopez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrana:

Jesus Navas, Dani Carvajal, Sergio Ramos, Inigo Martinez, Unai Nunez, Yeray Alvarez, Pau Torres, Raul Albiol, Diego Llorente, Mario Hermoso, Jordi Alba, Jose Gaya.

Vezni red:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sergio Busquets, Rodri Hernandez, Mikel Merino, Jose Campana, Saul, Thiago Alcantara, Dani Parejo, Sergi Roberto, Fabian Ruiz, Dani Ceballos, Sergio Canales, Santi Cazorla, Suso, Pablo Sarabia, Iker Muniain.

Napad:

Isco, Mikel Oyarzabal, Paco Alcácer, Rodrigo Moreno, Alvaro Morata, Inaki Williams.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.