Marca: Ronaldo se želi vratiti u Real, Kraljevski klub nije zainteresiran?

Foto: fah

Iako u talijanskom prvenstvu zabija golove kao na tekućoj vrpci, skoro kao i Zlatan Ibrahimović, nogometaš Juventusa, Cristiano Ronaldo, prema pisanju španjolskih medija sprema se za povratak u Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je takva konstrukcija Realu bliske Marce realna s obzirom da Ronaldo ima godina tek nešto manje od Ibrahimovića? Real definitivno želi drugačiju momčad, mlađu.

Dakle, Ronaldo se želi vratiti na Santigo Bernabeu, odakle je otišao prije dvije godine. Od kada je Portugalac napustio Real odnosi njega i Kraljevskog kluba nisu bili sjajni, naprotiv, nije se pojavio na dodjeli Zlatne lopte koju je te 2018. osvojio hrvatski reprezentativac i veznjak Reala Luka Modrić, a kad su u pitanju bivši suigrači iz Reala u kontaktu je ostao tek s brazilskim nogometašem Marcelom.

Prema svemu sudeći neke se stvari mijenjaju, Ronaldo je u ožujku ove godine nazvao Florentina Pereza i zatražio mjesto u loži na El Clasicu, koji se igrao prvog ožujka. Nakon toga je na društvenim mrežama Cristiano proslavio pobjedu Kraljevskog kluba u El Clasicu, s druge strane mostove nove suradnje Portugalac gradi na sve strane, u ponedjeljak je s bivšim suigračima iz Reala Modrićem i Mateo Kovačićem ugodno razgovarao, imao je i razloga zašto mu je ugodno, Portugal je ponovno pobijedio Hrvatsku. Kovačić je otišao u Chelsea te nije više dio ”onog Ronaldovog Reala”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus navodno ne bi imao ništa protiv toga da Ronaldo ode u Real jer bi se tako oslobodio njegove astronomske plaće od 31 milijuna eura godišnje, međutim, sada Real nije zainteresiran. Ronaldo je Kraljevima preskup te nisu zainteresirani za usluge svoje nekoć najveće zvijezde.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.