Prvak šampionski: Liverpool deklasirao u derbiju Leicester

Foto: Fah

Aktualni prvaci Engleske nogometaši Liverpoola deklasirali su Leicester na Anfieldu te su ponovno potvrdili da su i dalje glavni pretendenti za naslov prvaka. U derbiju devetog kola Premier lige Liverpool je savladao Leicester rezultatom 3:0. Moglo je biti i daleko više za Kloppovu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na brojne ozljede momčad Jurgena Kloppa odigrala je sjajnu utakmicu te su na kraju pobijedili momčad iz samog vrha engleske lige. Krenulo je vrlo dobro po Liverpool, u 21. minuti susreta autogol je postigao za 1:0 Liverpoola Jonny Evans. U samoj završnici prvog poluvremena Liverpool stiže i do drugog gola. Robertson je sjajno našao Dioga Jotu, a ovaj je zabio za 2:0. Tada je zapravo sve bilo riješeno. Toliko je Liverpool bio uvjerljiv.

Na odmor se otišlo s 2:0 za Liverpool, a ovaj je rezultat na semaforu ostao sve do finiša dvoboja, iako je bilo jako puno šansi za domaće. Redsi su do trećeg gola došli u 87. minuti kada je Roberto Firmino pogodio za konačnih 3:0.

Liverpool se s ova tri boda izjednačio sa Tottenhamom na vrhu ljestvice i imaju po 20 bodova, dok je Leicester četvrti sa 18 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.