Marca se pridružila protestu: ‘Uz tako moćnu fotografiju vam ne treba nikakav naslov – ovo je Saudijska Arabija’

Foto; snimka zaslona Marca

“Šokantno. Jednostavno. Direktno. Moćno. Udarac realnosti. Bolan svakodnevni život. Vjerojatno smo već u siječnju objavili jednu od naslovnica godine”, piše u komentaru urednika na gornju naslovnicu Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nitko nije uspio ovako efektno, a opet vrlo jednostavno, predstaviti zastrašujuću realnost sredine u kojoj će se igrati finale španjolskog Superkupa”, navodi dalje.

“Uz tako moćnu fotografiju vam ne treba nikakav naslov, a mi mislimo da je uopće ne treba objašnjavati. Ovo je Saudijska Arabija. Godine je 2020. Dvadesetprvo stoljeće. Obična nogometna utakmica. Muškarac i žena poziraju s dresovima dvaju finalista. Mi smo vam pokazali ono što je tamo sasvim normalno. Uobičajeno. Realnost. Okrutna realnost”, poručuje.

Naime, Real Madrid i Atletico večeras od 19 sati u Jeddahu igraju finale španjolskog Superkupa u Saudijskoj Arabiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O kakvoj se zemlji radi možete pročitati ovdje:

Saudijska Arabija, posljednje utočište srednjeg vijeka na planetu 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.