Marca: Ultimatum Novaka Đokovića US Openu

Foto: fah

Srpski tenisač, Novak Đoković, navodno ima svoje zahtjeve kad je u pitanju eventualno održavanje US Opena krajem kolovoza u New Yorku. Naime, kako prenosi Marca Đoković je spreman sudjelovati na posljednjem Grand Slam turniru sezone pod svojim uvjetima, jedan od njih odnosi se na karantenu zbog pandemije koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutačno prvi tenisač svijeta iznio je nekoliko uvjeta organizatorima US Opena. Naime, prije tjedan dana srpski tenisač imao je dvojbu glede sudjelovanja na US Openu u SAD-u, a kako piše Marca ”srpski tenisač sada navodno jasnije vidi stvari”, iste one koje nije vidio kad je u Beogradu i Zadru organizirao korona party, a što je naišlo na osudu svih vodećih svjetskih medija.

Ukoliko će Đoković sudjelovati na US Openu zatražit će jamstvo da će biti izuzet od zatvaranja u karantenu, a koja je neophodna za svakoga tko se vrati iz Amerike.

Glede US Opena…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako ne bi bio zatvoren 14 dana u New Yorku Đoković će tražiti od ATP da intervenira.

”Ako bi ATP ovaj problem riješio prije kraja srpnja Đoković bio onda imao u planu otići u New York s obzirom kako želi osvojiti US Open, na podlozi koja mu i najviše odgovara”, piše Marca, a prenosi “SportsOrange” i “Tennismajors”.

Đoković planira igrati i na turnirima u Madridu (rujan 14.-20.), Rimu ( od 20. do 26.), kako bi se pripremio za ranije odgođeni Roland Garros (od 27. rujna do 11. listopada).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, najbolji tenisači svijeta neće morati u karantenu zbog koronavirusa pred Masters u Madridu.

US Open je na programu od  31. kolovoza do 13. rujna!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.