Marin Čilić ispao u prvom kolu Australian Opena

epa08800462 Marin Cilic of Croatia in action during his round of sixteen match against Ugo Humbert of France at the Rolex Paris Masters tennis tournament in Paris, France, 05 November 2020. EPA/YOAN VALAT

Marin Čilić izgubio je u prvom kolu Australian Opena od Bugarina Grigora Dimitrova sa 6:4 6:2 7:6 (5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić je dobro krenuo u meč, imao u dva navrata po break loptu u prvom setu, ali ih nije iskoristio, pa je Dimitrov osvojio set sa 6:4.

Kroz cijeli meč Čilić je ubacio samo četiri asa, za razliku od Dimitrovih 19, prvi servis bio mu je na 58 posto, a napravio je i 41 prisiljenu grešku. Bio je ovo njihov sedmi međusobni sraz i treća pobjeda Bugarina, a Marin već na trećem turniru zaredom ispada u 1. kolu.

Od ostalih hrvatskih predstavnika nitko noćas nije izašao na teren. Sutra igraju Borna Ćorić, Donna Vekić i Petra Martić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.