Marin Čilić iznio svoje mišljenje zašto su Federer, Nadal i Đoković toliko dugo u vrhu tenisa

Foto: fah

Marin Čilić dao je intervju u Italiji u kojem je objasnio zašto su Roger Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković toliko dugo u vrhu tenisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi su veliki individualci, svatko ima svoju kvalitetu. Roger ima nevjerojatnu brzinu, nitko ne posjeduje toliko kvalitetan taj aspekt kao Švicarac. Novak je poput zida, neprobojan, gotovo je nemoguće pronaći rupu u njegovoj igri. A Rafa je nevjerojatno posvećen svakom segmentu svog tenisa, on će izgraditi i realizirati poen do savršenstva. Svaki od njih trojice jedinstven je na svoj način”, smatra Čilić, prenosi Sportklub.

Kako se osjeća u ovoj eri iako njegova igra nije najbolja?

“Sretan sam što igram u ovoj eri. Njih trojica tjeraju sve nas ostale da budemo bolji, da napredujemo, sami rješavamo probleme koji su pred nama. Na kraju priče svakome od nas konačan cilj je biti najbolja verzija sebe”, rekao je Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.