Marin Čilić pobjedom započeo Wimbledon, Konjuh ispala

epa09105299 Marin Cilic of Croatia in action against Lorenzo Musetti of Italy during their Men's singles match at the Miami Open tennis tournament in Miami Gardens, Florida, USA, 29 March 2021. EPA/RHONA WISE

Marin Čilić plasirao se u 2. kolo Grand Slam turnira u Wimbledonu, dok je Ana Konjuh zaustavljena na prvoj prepreci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić je sa 7:6 (5), 7:6 (1), 6:1 bio bolji od Talijana Salvatorea Carusa.

Dobio je dva tie-breaka protiv upornog Talijana, realiziravši tek šestu meč-loptu. U 2. kolu Čilić ide na jednog od dvojice kvalifikanata – Argentinca Trungelitija ili Francuza Bonzija.

Konjuh je poražena nakon 130 minuta velike borbe od Španjolke Sare Sorribes Tormo, 50. igračice svijeta, s 3:6, 6:3, 3:6. Dubrovkinja je u prvom setu imala 2:1 i break, ali ga je izgubila s 3:6, dok je u drugom setu dvaput uzela servis Španjolki za poravnanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.