Mullerova isprika navijačima i suigračima zbog promašenog gola

epa09311287 Harry Maguire (L) of England in action against Thomas Mueller (R) of Germany during the UEFA EURO 2020 round of 16 soccer match between England and Germany in London, Britain, 29 June 2021. EPA/Justin Tallis / POOL (RESTRICTIONS: For editorial news reporting purposes only. Images must appear as still images and must not emulate match action video footage. Photographs published in online publications shall have an interval of at least 20 seconds between the posting.)

Njemačka nogometna reprezentacija izgubila je na Wembleyju od Engleske 0:2 u osmini finala i oprostila se od Europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliku priliku za izjednačenje Njemačka je imala u 81. minuti kada je Thomas Muller pobjegao engleskoj obrani, izašao sam pred Jordana Pickforda, ali je pucao pokraj gola.

Dan nakon ispadanja s Eura napadač Bayerna zbog tog se promašaja ispričao navijačima i suigračima.

– To je trenutak koji ti zauvijek ostane u mislima i ne da ti da spavaš noću. Trenutak za koji radiš, treniraš, živiš kao nogometaš. Trenutak u kojem ste u prilici vratiti svoju momčad u igru u eliminacijskoj utakmici i poslati cijelu zemlju u ekstazu. Imati takvu šansu i onda je propustiti, boli kao vrag. Boli me zbog suigrača i izbornika, koji su mi dali povjerenje uvjereni da ću kad se nađem u takvoj situaciji to i iskoristiti. Ali najviše me boli zbog njemačkih navijača koji su bili uz nas i podržavali nas tijekom turnira, unatoč teškim okolnostima. Hvala vam na podršci, napisao je Müller.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.