Marin Čilić pozvao na odgovornost: ‘Moj test na koronavirus je negativan, ali ipak idem u samoizolaciju’

Foto: fah

Hrvatski tenisač Marin Čilić priopćio je kako je njegov test na koronavirus negativan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon sinoćnjeg razvoja događaja u Zadru i prekida Adria Toura, želim Vas obavijestiti da sam u najkraćem mogućem roku napravio test na virus COVID-19 i da je moj nalaz negativan. Iako nemam nikakve simptome koji se povezuju uz korona virus i vjerujem da svi oni koji su posljednjih dana bili sa mnom u kontaktu nemaju razloga za brigu, otići ću u samoizolaciju 14 dana, jer unatoč negativnom rezultatu testa, važno je da svi pomognemo smanjiti mogućnost širenja eventualne zaraze. Sve upute vezane za samoizolaciju poštovat ću u potpunosti te ću pažljivo pratiti razvoj situacije”, poručio je Čilić.

“Bude li ikakvih promjena pravovremeno ću sve obavještavati. Još jednom hvala svima na podršci i upitima o mom i zdravlju moje obitelji. Svima vam želim da ostanete zdravi”, dodao je Čilić.

U nedjelju se doznalo kako je bugarski tenisač Grigor Dimitrov, koji se u subotu povukao s regionalnog Adria Toura, kojeg je u Zadru organizirao Novak Đoković, pozitivan na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borna Ćorić objavio je jutros na svom Instagram profilu da je pozitivan na COVID-19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.