Mario Mandžukić oduševio teško bolesnog dječaka: Hrvat kojeg navijači Juventusa nikad neće zaboraviti…

Foto: Snimka zaslona

Navijači Juventusa, bez obzira kakav tretman imao kod trenera, hoće li otići u Bayern ili ostati, nikad neće zaboraviti veliko srce i isto takvu borbenost hrvatskog napadača Marija Mandžukića, koji je u Torinu zaslužio status sportskog ratnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko navijači vole bivšeg hrvatskog reprezentativca pokazali su na početku priprema, tom se prilikom Mandžukić ponovno dokazao i kao veliki čovjek.  Naime, svoj status kod navijača Mandžo je izborio i svojim odnosom prema njima izvan terena, ne samo golovima, borbenošću…  Novu sezonu i pripreme prvak Italije je otvorio već uobičajeno liječničkim pregledima igrača u klupskoj klinici, nakon što je iz zgrade izašao hrvatski nogometaš nastala je prava euforija.

Naime, veliki broj mladih navijača nagurali su se na ogradu te su zazivali Mandžukića tražeći zajedničku fotografiju ili barem autogram. Mandžo je sve želje navijača strpljivo ispunio, no, najprije se potpisao na dres te je pozdravio dječaka koji je paraliziran sjedio u kolicima.  Takav potez, dakako, oduševio je navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.