Mario Mandžukić u svom stilu poručio ‘mrziteljima’: ‘Lava ne dira što ovce misle’

Foto: Twitter

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije 31-godišnji Mario Mandžukić bio je jedan od strijelca prošle subote u finalu Lige prvaka, sjajni Mandžo zabio je na čudesan način, škaricama, što mu je honorirala čak i UEFA, koja je njegov pogodak proglasila najljepšim pogotkom sezone u Ligi prvaka. Tome unatoč Juventus ipak nije moga izbjeći uvjerljiv 4:1 poraz od Reala i Luke Modrića u Cardiffu. Iz zrakoplova je u drugom poluvremenu bilo vidljivo koliko su ”kraljevi” bili bolji te večeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentari na igru hrvatskog napadača u finalu bili su većinom pozitivni, poglavito na prvi dio utakmice, pozitivni su komentari i glede druge sezone u dresu prvaka Italije, Mandžo je s Juventusom osvojio dvostruku krunu i bio nadomak treće i najveće krune, one europske. Važno je naglasiti, a što mnogi sportski analitičari ističu, činjenicu da se Mandžukić učvrstio u prvom sastavu kao timski igrač, trener Allegri našao mu je pravo mjesto u momčadi, a on je to savršeno iskoristio. Od Marija puno očekuju i hrvatski navijači ovog vikenda na Islandu gdje Vatreni igraju vrlo važnu utakmicu u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Hrvatska će se Islandu suprotstaviti bez Ivana Rakitića.

Iako je Mandžukić postao pravi ljubimac navijača ipak je određenih kritika izgleda bilo, možda na društvenim mrežama ili pojedinim medijima, što je promaklo medijima  Hrvatskoj? Barem se tako da naslutiti iz Mandžine poruke na Twitteru. Naime, Mandžo se naljutio, ali u svom stilu, te je ”mrziteljima” poslao znakovitu poruku preko Twitter profila.

“Lava ne dira što ovce misle”,  napisao je Mario na Twitteru uz fotografiju na kojoj slavi pogodak. Uz spomenute naslove, i one brojne tijekom bogate karijere a koje nismo spomenuli, ovo je bio ukupno 19 pogodak najboljeg strijelca hrvatske nogometne reprezentacije svih vremena, nakon Davora Šukera, naravno, uz Eduarda da Silvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.